Lediga tjänster servicetekniker

LEDIGA TJÄNSTER: Servicetekniker

LEDIGA TJÄNSTER: Servicetekniker

Vi behöver förstärka med servicetekniker för service och installation av UPS-anläggningar, batterisystem, ställverk och transformatorer.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att jobba självständigt med installation, förebyggande underhåll, reparation och driftsättning av el- , reservkraftsystem, ställverk och transformatorer. Våra kunder finns utspridda i södra Sverige vilket innebär att resor med övernattning är en naturlig del av arbetet och körkort ett krav.

Vem är du

Du har praktisk och teoretisk kunskap med inriktning på elkraft och automation. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du som söker har förmåga både till självständigt arbete men även i grupp. Andra värdefulla egenskaper för detta arbete är flexibel, stresstålig, målmedveten och självgående. Att vara lösningsorienterad är en stor fördel i arbetet. 
Gärna erfarenhet inom yrkesområdet.

  • Goda kunskaper inom elektronik, kraftelektronik och mätteknik.
  • B-körkort är ett krav.
  • Intresse för service och kundrelationer.
  • God social förmåga.
  • Noggrann och ansvarskännande.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • IT-vana, behärska Office-paket och affärssystem.

Ansökan och kontaktperson  

Låter det intressant kan vi erbjuda Dig ett spännande och utmanande arbete där Du kommer att utvecklas och blir en viktig person i vår ambition att lösa våra kunders behov. 

Välkommen med din skriftliga ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Christian Luc på 073-209 48 02.  

Kontakta Oss

    040 – 630 75 00

    info@ekt.se

EKT Svenska El- och Kraftteknik AB
Kosterögatan 9
SE-211 24 MALMÖ